De coach2018-02-14T15:55:08+00:00

De coach

Op het Loket staat de leerling centraal. Dit betekent dat wij binnen onze school op verschillende niveaus ondersteuning bieden die de leerlingen nodig hebben. Het eerste aanspreekpunt voor onze leerlingen en de ouders is de persoonlijke coach die de leerling krijgt. De coach helpt de leerling te ontwikkelen naar zelfstandigheid. Daarbij wordt gekeken naar de kwaliteiten van de leerling en kan de leerling ondersteuning krijgen bij het behalen van de doelen die hij/zij zelf stelt. Vanaf het eerste leerjaar worden verschillende competenties ontwikkeld. Hierbij geeft de leerling zelf aan waar hij /zij graag aan wilt werken. Tijdens coach gesprekken worden deze competenties besproken en stelt de leerling bepaalde doelen voor zichzelf. Hierbij kan hij/zij de coach inzetten voor begeleiding.

Ons doel is om de leerling bij te staan in het behalen van zijn/haar doelen!